Monday, January 24, 2011

fikir tajuk entry neh cepattt


hype hype. kenapa kita kena tulis tajuk entry eyh? time takde idea memang sakit ar nak fikir. so, kali ni, nak tinggal cam tu je. :)

by the way, dua tiga hari tak menyebok kat sini neh, nak tanya juga lah kann..
apa perasaan korang kalau korang sorang je yang macam dipertanggungjawabkan untuk something yang pada mulanya dianggap macam group responsibility. sedangkan pada awalnya, korang hanyalah ikut flow yang dah disediakan oleh orang lain. masa tuh, sume tak fikir ape dah. tup2, bila benda tu dah makin teruk dan ada kesan kat orang lain, korang sorang je yang macam kena hadap benda tu. korang sorang je yang kena pikir balik. korang pulak yang rasa eh eh. kena tunduk eh? dah macam di-pass kan something yang agak berat. :(
pastuh. dah macam dipaksa untuk putarbelit semata2 nak elak something jadi lebih teruk.
camne eh?
-tade kaitan antara yang masih hidup and yang dah tade-
erk. paham tak neh?

pstt : yeay. dah berjaya keluar drpd tempurung minden. hahaha

No comments:

Post a Comment