Sunday, January 2, 2011

a new journey begins with miracle



hype. happy new year of 2011. bertambah lagi umur nye. aishh.
so, korang2 celebrate kat mana ye?
bagi bebudak usm, i guess most of them maybe kat Padang Kota, area Queensbay, or Pesta Penang. kann? mana2 pun boleh. asalkan jaga tatatertib kita sebagai manusia yang bertamadun ok.
me celebrate dalam mimpi je.
oh yes. tido kat bilik di malam tahun baru. sadis sungguh.
dah la roommate takde. tapi, malam tu mimpi scary giler kot.
jangan laa jadi betol2. :(
no no no no no!
bercakap soal azam tahun baru, banyak status2 Fb yang state pasal azam tahun baru diorang. ehem. yang tahun2 lepas tuh dah accomplish ke? takde hal lah kalau nak buat azam baru pun.
ok lah tu daripada takde kann.
kalau accomplish sikit2 pun dah kira ok. hee. ni pengakuan sendiri punya daa!
yang tak berjaya tuh, forwardkan ke tahun ni. so, tak payah fikir yang laen ataupun yang paling senang, nak jadi manusia yang lebih baik daripada yang sebelumnya :)
kepada sesiapa yang berkenaan dalam hidup saya, happy new year.
semoga tahun ni lebih baik dan bermakna.
for me, satu azam tahun lepas dah selamat di-forward-kan ke tahun ni. dan tahun2 yang akan datang!
azam yang maybe 99.99% akan tercapai untuk tahun ni adalah untuk graduate dengan jayanya. heee :)


2 comments:

  1. mahu grad dgn jayanya jugaa!!!

    ReplyDelete
  2. mesti..awk mesti grad ngan saya or saya grad ngan awk..hahhaa

    ReplyDelete