Friday, February 25, 2011

Aku Dia dan Vintage Photo Contest


dah lama tak join contest!
waaaa. rinduuuu.
wekkkk!
jom berjoin contest gambo vintage. :)

and ini syarat nye ok:
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus,
so keoriginalitian trjage** sudaa!
2)letak kan skali gmbr asal sudaa!
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge sudaa!
ciplak, plagiat, copy paste tarak bolehh...

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..sudaa!
5)folo ini belog...sudaa!
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry beliau sudaa!
7)post link anda kat komen bwh ni ye.. sud
aa!
8)tag itu 3 atau lebih kawan2...sudaa!

tarikh tamaat tempoh !!
25 FEB 2011 cepat!!!


grand prize... :P

ok.teros semangat!


so, gambar yang bertuah untuk dihantar berjuang adalahhhhhhhhh :

sebelum

selepas

sebelum

selepas


tibalah masa untuk mengetag :


4 comments:

  1. tenkiu 4 joining my contest!! ;)
    gudlak ye ^o^

    ReplyDelete
  2. Instant camera idaman!!!!! ^^ mesti join!!

    ReplyDelete