Sunday, March 6, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST



ho yeah2. guwe join contest lagik.
yup. contest yang lepas2 tak penah menang ponnn. ahah.
xpe2. usaha tangga kejayaan!
jom join ini contest oleh cik tyra :)



1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini. dah!
2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST. dah!
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu. dah!
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entr
y contest ini. dah!
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) dah!
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)


nih kat Langkawi. trip kawan2.
macam biasa, kne ah amek gamba lompat2. okayh :)
*me in pink.
*see, sume macam eklas jeh melompat!


Mudah kan ? jum2 join ramai-ramai.
Hadiah menarik dari Singapura menanti anda ! ;D


TARIKH TUTUP : 20 MAC 2011 (Ahad)

mahu tag siapa?
dya (wat cepat2 eyh)


done. bai.


thanks fer listening >>soul sisters.
*maseh terasa malunyeeeeeeeeeeeeeeeee*
dush3


7 comments:

  1. uish,lambat lagi,still hv time.lalala =D

    ReplyDelete
  2. tengs dear sebab joinn. gooluck yaa ! ;)

    ReplyDelete
  3. kalo menang kene kasik adiah kat saye taw..sebb saye lompat paling tinggi...heheheh

    ReplyDelete
  4. hahaha..olrite..

    menang la kali nih..aminnn :)

    ReplyDelete