Saturday, June 11, 2011

Edisi Dah Habis Belajar


Hollaa!!!!
hampir sebulan tak buat sepah kat sini, sampai dah hampir terlupa yang diri ini mempunyai blog yang perlu dijaga. hoho. macam anak kucing la. kalau tak bagi makan ke, tak manja2 dgn dia, nanti dia sakit, paling tak pun nanti kalau tengok tuan dia, boleh lari weh :)

officially habes belajar, dah sebulan. so, menternak lemak dan bermalas-malasan di rumah hampir tiga minggu. then, ikut kazen datang key-ell. saje je la kot2 leh buat kerja part-time. nak kerja yang elok terus, hmm mintak pun belom. tak pe lah. rezeki di bumi Allah ni luas. ada laa nanti bahagian kita. cepat atau lambat je. yang penting kena berusaha. so, kawan2 yang dah dapat kerja bagus2, gud luck di alam kerjaya! aku sentiasa doakan yang terbaeeekkkk utk korang!

by the way, dua tiga hari kat sini, dah rasa boring n then kuar search2 kerja. alhamdulillah. first attempt, dapat! hantar resume kul 12, dia kol nak interview kul 3. yang paling best, interview ke? macam sembang2 je. ngeh3. nanti citer laen okay :)

citer pasal result, naseb baik anis ingatkan yang result dah kuar. malam tu baru check sebab hari tu dok rumah tok ayah. tak sabau2 neh. and sangat2 berterima kasih kat Dr. Shaida for the A's. i love you Dr. hahaha. terbaekkk lah for 3 years! alhamdulillah..

p/s: rindu soul-mate and dearest biologists!
soul-mate~nanti kta akan dating jugak eh..btw, sori!


3 comments:

  1. =) kerja apakah itu??TAHNIAH!!!!

    ReplyDelete
  2. hihihi..keje biase2 je..pembantu farmasi :)

    ReplyDelete
  3. habes belajar..kerja n kawen..ngeh3 ;p


    boleh pakai ke petua nie??

    ReplyDelete