Friday, January 21, 2011

cerita pasal mood yang semakin baik


o o. hari ni tido secara berlebihan! boleh pulak. so, malam neh kena denda. suka denda diri sendiri :). tido selewat yang boleh!
tadi bangun pagi, pagi keeee? tengok kalendar. eh eh. dah 21st January. apa yang dah aku buat untuk tiga minggu di tahun baru ni? fyp dah habes eyh? ko neh tak habes2 cite pasal fyp ko. huh. thesis dah sampai tahap mane? 10%? 20%? 30%? takpe lah kalo tak selaju orang laen buat pun. kalo orang laen dah nak siap, tahniah ye. sempat lagi nak enjoy2 neh. ngeee. *dengan nada jeles*

It is 4 months, 2 weeks and 2 days to the final day as a degree student. so, let it be. masih cuba terima kenyataan yang sem depan tak payah kalut2 nak angkut barang, cari kotak nak letak barang dalam stor, beli sticker desa pffft, beli tiket bas to Penang-KB-Penang, tak pening2 kepala pasal test n final, tunggu duet masuk, takkan hangout lagi sama mereka, dan maybe takkan jejak kaki kt sini lagi. almost 5 years aku guna oksigen, tarik-hembus-tarik nafas kat bumi Penang.
2007-2011. satu per empat drpd umur aku dihabeskan kat sini. gile tak sedih. terimakaseh atas stok oksigen itu :)
*tema entry yg akan datang, mesti ade yang pasal sedih2 nak habes study. layankan je minah neh yep. hahaha*

yesss aku sedang mencari2 peluang yang sesuai. supaya cuti nanti tak de la sia-sia. lepas grad nak buat ape, yang tu lain kali kte fikir. dah banyak option menarik. cuma, masih tunggu yang laen. bukan tamak ok. kalo takde, grab yang mane ade je la. coz target jangka pendek, support family datang graduation day dengan duit sendiri! lepas grad, baru nak cuti secuti-cutinye....
dah. habes kat situ. hope dat bole grad pada masa yang tepat. xmao delay yep. aminn.


still cure in progress. aku pun tak tau la apa masalahnye. haishhh

yep. yep. mood akan jadi sangatttt baek kalo

*bole makan k-ep-si (sudah!)

*bole makan doughnut idaman hati -dari tahun bila entah-ko nih cakap je lebat myra-

*bole kuar jalan-jalan

*tade perkara bodoh yang masuk otak, tunggu queue untuk fikir

*pulang ke desa terchenta

*siap fyp secara rasminye

*gelak tawa tak hengat dunia ngan besties

*ternampak skandal lame -nih tipu-

bai.




4 comments:

  1. haih, penyakit mood ni dtg kat saya pulak =p huhu

    ReplyDelete
  2. huhu..sgt lah tasuke..

    btw, deact fb eyh??

    ReplyDelete
  3. sy nk kepsi...
    sy nk eskrem.......
    jum2

    ReplyDelete